Haber

Eclair Tatlıları Yenilikçi ve Farklı Seçenekleriyle Tatlı Tutkunlarının İlk Tercihi Oldu

Tatlı severlerin son dönemdeki tatlı tercihlerini değerlendiren Ekleristan Şube Kurucularından Beslenme Mühendisi Tuçe Yıldırım Gün, “Geleneksel tatlılar gözden kayboluyor, yerini ekler gibi daha yenilikçi ve farklı seçeneklere sahip tatlılar alıyor.”

Sonbaharın yaklaşmasıyla dondurma mevsiminin sona ermesiyle yerini serin havalarda tüketilebilecek alternatif tatlılara bıraktığını belirten Gün, “Hem soğuk hem de sıcak olarak tüketilebilen eklerler arasında Tatlı severlerin ilk tercihleri.Tatlı meraklıları son dönemde farklı tatlar aramaya başladı. Ancak geleneksel tatlılar da rafa kaldırıldı.Tüketiciler artık daha yenilikçi ve farklı seçeneklere sahip tatlılara ilgi gösteriyor” dedi.

Gün, “Kek türü ürünlerin de aralarında bulunduğu tatlılar, son dönemde büyük bir ivme kazandı. Hatta The Business Research Company’nin konuyla ilgili hazırladığı rapor, bu yıl kapanması beklenen pasta ve pastacılık pazarının, 92,44 milyar dolarla 2027’de yoğun taleple 122 milyar dolara ulaşacak.” “68 milyar dolara ulaşacağını gösteriyor. Uzun yıllara dayanan tecrübemize dayanarak tüketicilerin ağırlıklı olarak ekler başta olmak üzere makarna, Profiterol, Sufle gibi farklı tatlarla çeşitlendirilmiş tatlıları tercih ettiğini görüyoruz” dedi.

“TAZE VE DOĞAL ÜRÜNLER KULLANIYORUZ”

Eklerlerin ilk kez Fransa’da yapılmaya başlandığını belirten Gün, “Fransızca’da şimşek patlaması anlamına gelen adını, yenildiğinde içindeki kremanın tadından alıyor. Ekler, yumuşak hamuruyla bilinen ve üzeri çikolatayla kaplanan bir tatlıdır. üstüne vanilyalı krema. Ancak son dönemde tüketiciler farklı tatlar deneyimlemek istemeye başladı.” “Artık diğer ürünlere göre alternatif çok fazla. Günlük olarak ürettiğimiz katkı maddeleri ile katkısız, doğal ve taze ürünlerle farklı damak zevklerine sahip tüketicilere hitap ediyoruz” dedi.

“ÜRÜNLERİMİZİ GIDA BOYALARIYLA DEĞİL, TAZE MEYVELERLE RENKLENDİRİYORUZ”

“Klasik lezzetin dışına çıkarak, kaliteli ve taze malzeme kullanarak lezzet katmak, takviyeleri tüketici listelerinin üst sıralarına taşıyor” diyen Gün, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tatlılarımızda asla gıda boyası gibi kanserojen ürünler kullanmıyoruz. Taze meyvelerden elde ettiğimiz karışımlarla renklendiriyoruz. Ayrıca antep fıstığı, fındık gibi doğal ve taze ürünler de kullanıyoruz. 400’ü aşkın şubemizde 26 farklı çeşitle hizmet veriyoruz. Bunların arasında “Antep fıstığı, limon, çilek, mocha, fındık, hindistan cevizi, karamel ve ahududu gibi ürünler var.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
betturkey
istanbul eskort bayanlar
istanbul vip escort
istanbul eskort ajansı
istanbul eskort rehberi
en güvenilir istanbul escort
adalar escort bayan
en güvenilir arnavutköy escort
lüks escort ataşehir
en iyi avcılar escort
bağcılar escort bayan
bahçelievler escort hizmetleri
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa lüks escort
escort beşiktaş
beykoz eskort bayanlar
beylikdüzü elit eskort
escort beyoğlu
büyükçekmece güvenilir escort
çatalca eskort hizmetleri
en iyi escort çekmeköy
esenler eskort siteleri
vip eskort esenyurt
eyüp elit escort
fatih lüks escort
gaziosmanpaşa lüks escort
eskort güngören
elit escort kadıköy
kağıthane vip escort
kartal eskort rehberi
küçükçekmece eskort rehberi
en iyi escort maltepe
pendik escort
lüks escort sancaktepe
sarıyer escort bayan
şile escort bayan
silivri elit eskort
şişli eskort bayanlar
en iyi escort sultanbeyli
en iyi sultangazi escort
escort bayan tuzla
ümraniye escort
elit escort üsküdar
en güvenilir zeytinburnu escort
istanbul elit escort
en güvenilir istanbul escort